Kamis, 26 Juli 2018

BiNeuro může zlepšit výkon reklam.


O společnosti BINEURO
BiNeuro používá umělou inteligenci, aby se učil a stal se chytřejší v každé reklamní kampani online, kterou zahajuje. Společnost tvrdí, že zatímco lidé nemohou vytvořit více než 100 reklamních kampaní za rok, od roku 2009 BiNeuro uskutečnila přes 80 000 kampaní Google, což je srovnatelné s 800 lety lidských zkušeností.

Software může vypočítat 1000 různých parametrů pro malé zákazníky a 300 000 pro velké společnosti 24 hodin denně reagovat na nové změny. Dokonce i odborník nemůže spravovat více než 40 parametrů najednou.

Poskytuje maximální efektivitu, která může být užitečná nejen pro reklamní společnosti, ale i pro ekonomicky efektivní profesionály, kteří v 87% případů zvýší účinnost kampaní o nejméně 50%.

mluvit o zajímavém softwaru, který brzy začne prodávat mince: BiNeuro. Společnost je partnerem společnosti Google a vyvíjí řešení pro použití v ad-neuro pomocí blokovací technologie.

Vytvořil UTC World Corporation, BiNeuro je nový ekosystém určený pro nervovou reklamu. Je to systém umělé inteligence postavený pomocí strojového učení, velkých dat, genetických algoritmů a jediné spektrální analýzy. V podstatě, pokud chcete zkrátit její verzi: BiNeuro činí reklamu efektivnější.

To se nezdá být dobrým vysvětlením, pokud lze generalizovat, ale společnost BiNeuro může ušetřit spoustu peněz na efektivní firemní reklamní kampaně.

Software již existuje, ale používá zdroje ICO k aktualizaci systému a spuštění nové webové verze aplikace BiNeuro, kterou mohou používat malé instituce. S inteligentními smlouvami a klíčovými analýzami, které byly zablokovány, může společnost BiNeuro zefektivnit reklamu.

To mohou využívat podniky, které se ho snaží prosazovat, stejně jako malé a střední reklamní agentury, nezávislé pracovníky a reklamní společnosti.

Tyto instituce mají vysoké náklady, protože jsou velmi drahé a ziskové pro rudu. Z tohoto důvodu mohou nezávislé nebo malé podniky soutěžit s velkými institucemi, což BiNeuro umožní.

Pomocí tohoto softwaru potřebujete větší kontrolu nad reklamními kampaněmi. Ve skutečnosti společnost očekává, že služby budou sloužit více než 340 000 agentům a 12 milionům nezávislých pracovníků.

Pokud pracujete s reklamou, SEO, sociální sítí nebo marketingem chřipky, může vám tato společnost pomoci.


BiNeuro v současné době plánuje počáteční nabídku mincí (ICO) na financování svého vývoje, což je nejlepší příležitost investovat do společnosti. Projekt již existuje a úspěch ICO ovlivňuje pouze rychlost změny, nikoli samotný projekt.

Token, jak je uvedeno v ERC20, a můžete si ho zakoupit za cenu EE 0,0001. Ale existují nějaké slevy. Prodej bude probíhat od 27. března do 4. června a 20% sleva bude každý týden snížena o 2% a každý týden bude dosahovat 0%.

Cestovní mapa


Další způsob, jak získat slevu, je koupit hromadné zboží:
5-15 ETH: 2% sleva;
15-30 ET: 5% sleva;
30-50 ETH: 8% sleva;
50+ ETH: 10% sleva.
Token Podrobnosti:
Token Symbol: BNR
Tokeny jít na prodej: 27. března 2018
Token v prodeji: 4. června 2018
Token Cena: 5 - 50 ETH, 1 BNR = 0,0001 ETH
Celková nabídka: 850 milionů BNR
Standardní token: ERC 20
Hardcup: 47.000 ETH

TEAM


poradce


Více informací o Bineuro Prosím klikněte níže:

Webová stránka: https://bineuro.com/web/

Autor: mata air

PROFIL BITCOINTALK:

ETH: 0xc6E9064fF8e816a8a8cf70f7e0703c60b2FC32bf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

MYCRO is a mobile application that is used for short-term work and can be placed directly on the MYCRO network for free.

What is MYCRO? MYCRO: A Solution To Time And Money problem MYCRO is an intuitive mobile application to use. Simple short-term work ...