Rabu, 11 April 2018

beta verzija G-Globalnog poslovnog portala koji služi pružanju specijaliziranih narudžbi i tvrtki s profesionalnim osobljem.



Trenutno, beta verzija G-Global nog poslovnog portala već funkcionira kako bi pružila stručnjake za narudžbe i tvrtke s profesionalnim osobljem. Konkurentska prednost ove stranice predstavlja uvod u industriju tehnologije blokiranja i pokretanje vlastitog GEG token-a.

Cilj projekta G-Global Business Portal je učiniti međunarodnim radnim odnosima vrlo korisnim za poslodavce i zaposlenike. Smanjiti glavne transakcijske troškove za zapošljavanje, birokratske procedure za registraciju, putne zahtjeve.

Tim G-Global Business Portal nije samo stvaranje tržišta stručnu službu, eliminirajući potrebu za savjetovanje posredovanje firme, formirati novu temeljnu osnovu za ljudske interakcije je strukturiran u decentraliziranoj protokol i globalizacije znanja kroz korištenje algoritama strojnog učenja.

Temelj platforme G-Global Business Portal je motivacijsko načelo. Struktura interakcije temelji se na protokolu kojim se određuje razina povjerenja, koja je u smislu predstavljanja nove generacije sustava procjene.

Sustav je izgrađen s blokiranje tehnologije, otvorene i nezavisne, što je u potpunosti u skladu s ideologijom decentraliziranog procjene. Napori tima nastoje razviti potpuno funkcionalnu verziju, izvlačenje izvornog koda i stvaranje temelja za održavanje i razvoj projekta.

Uzimajući u obzir potrebe suvremenog tržišta, G-Global Business portal će dati svima priliku da se prijave stručne kompetencije, primjenjujući znanje stečeno u praksi i postići svoje ciljeve. To nije samo platforma za odabir stručnjaka, već tržište rada za pronalaženje talenata, društvenog dizala za ljude koji su zainteresirani.

Razvoj algoritama i primjena metodologije za izbor timova i projekata kvalitativne optimum bi povećati broj uspješnih projekata i klijenata, kao i umjetnika koji su zadovoljni, a stroj jedinstvenog učenja i uvođenje umjetne inteligencije, zauzvrat, pomoći će vam odabrati zadatak stručnjaka i virtualni asistenti ,


Glavne značajke i prednosti G-Globala
Korištenje AI sposobnosti
Prikupljanje stručnjaka za tim u videochatu
Koristeći token. Savjetodavne usluge
Puna transparentnost
Uštede poreza
G-Globalni investicijski fond
Podržite stručnu zajednicu
Stručna ponuda
Internetske platforme i agencije za zapošljavanje
Stručnjaci Zajednice
Sustav je decentraliziran
komercijalni ugovori
javna odgovornost

Naš tim


SAVJETOVANJE



za malo informacija možete pogledati video o G-Globalu u nastavku:




prodaja tokena

Pre-ICO Datum: 13.03.2018-05.05.2018
cijena znak za Pre-ICO: 0.0001 ETH
broj žetona u pred-ICO: 0 - 19.99 milijuna GGP
Kupite GEG oznake: https://gglobal.io/





ZA VIŠE INFORMACIJA, molimo posjetite web stranicu ispod:

WEBSITE: https://gglobal.io/
BIJELI PAPIR: https://gglobal.io/pdf/G-GlobalWPRus.pdf
Telegram: https://t.me/G_global_Eng
S FACEBOOK: https://www.facebook.com/GGlobalProject/
TWITTER: https://twitter.com/GGlobal_Project
BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2934338.0


autor: mata air
Bitcointalk Proile Korisničko ime:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1410427

WALLET MY ETH: 0x6508de339ecd7049871abf80c3f273b1162391bd

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

MYCRO is a mobile application that is used for short-term work and can be placed directly on the MYCRO network for free.

What is MYCRO? MYCRO: A Solution To Time And Money problem MYCRO is an intuitive mobile application to use. Simple short-term work ...