Minggu, 08 April 2018

GAME LOOT NETWORK met Registratie is open en er is geen digitale winstmeting die niet wordt gewaardeerd.

game-loot-network-logo

VOORDELEN VAN: GAME  LOOT NETWORK met Open Registration volgen gebruikersinteractie met platform. Van stijl tot gameplay is er geen digitale maatstaf voor de overwinning die niet wordt gewaardeerd
 GAME LOOT-NETWORK - Genereer terugkerende financiële voordelen Wanneer crowdfunded-advertentiematen worden voltooid, genereren ze inkomsten voor ontwikkelaars en supporters. Onafhankelijke artiesten verlagen de prijzen en spelers profiteren financieel van de games die ze helpen vorm te geven. Stel je voor dat je enige consequenties hebt voor de internationale handel, en Game Loot Network dient ook als een programmaopslag, met behulp van georganiseerde matches en functies op basis van blockchain-technologie. Zelfs cryptocurrency, LOOT, zorgt ervoor dat scènes altijd een revolutionaire productwinkel kunnen zijn voor elke game - van dramabuy, get, tot stijl.


GameLootNetwork host een internetplatform Samen met games georganiseerd door mensen en gamingtools. Het gebruik van blockchain-technologie in zijn hart zal de markt voor internetgaming verstoren.

Het GameLootNetwork-spel dient als een programmaopslag, met behulp van een georganiseerde concordantie met functies die worden ondersteund door blockchain-technologie. Zelfs cryptocurrency, LOOT, zorgt ervoor dat scènes altijd een revolutionaire productwinkel kunnen zijn voor elke game - van dramabuy, get, tot stijl.

Bij ons kun je zeker doen wat je wilt, want we zijn 7 miljoen. Een entertainmentplatform gebouwd op kettingblokken. Strategisch ondersteund, hebben we ontwikkelingspartners verenigd waarvan het spel is voltooid met meer dan 100 miljoen downloads.

** Mision Game Network Loot **

Hier sponsort Game Loot Network ontwikkelaars en spelers door virtuele platforms te creëren die spelers en ontwikkelaars met echte waarde belonen en het gemakkelijk maken om elk budgetspel te ontwerpen.

** Introductie van buitnetwerkgame **

Een social-game-platform van $ 7 miljoen geïntegreerd in blockchain, met games die zijn georganiseerd en ontworpen door de community. En ondersteund door een partner voor spelontwikkeling wiens creatie meer dan honderd miljoen downloads heeft opgeleverd

** Bouw fondsen en middelen voor spelontwikkelaars **

(Gelokaliseerd publiceren)
Dit platform is een steeds veranderende publicatie van de spelregels met bijbehorende bijbehorende associatieportfolio. Onafhankelijke ontwerpers dienen hun spelplannen in bij catalogi op dit scherm. Hun voorstelpagina kan schermafbeeldingen, demo's of spelopnamen bevatten. De gebruiker stelt een buit-token voor om een ​​veelbelovend project te sponsoren. als hun cryptocoins ontvangt de promotor een deel van het inkomen dat AN ontvangt naarmate de titel nadert. Een collectieve leugen om sport te bieden door middel van democratische eisen.

(Genereer herhalende financiële returns)
Wanneer de crowdfunding-advertentieformaten compleet zijn, genereren ze inkomsten voor ontwikkelaars en supporters. Onafhankelijke artiesten verlagen de prijzen en spelers profiteren financieel van de games die ze helpen vorm te geven. Stel je voor dat je enige consequenties hebt van de internationale handel.

(Play)
Professionele en commerciële gamegebruikers zijn gevestigd

(Toernooi recreatie)
Natte competities gewijd aan professionals worden voor iedereen toegankelijk. De winnaars van het toernooi ontvangen een verscheidenheid aan versieringen van buit of digitale objecten van zorg.

(Produce)
Terugkerende inkomsten voor ontwerpers en spelers

(Crypto-ecosysteem)
Loot Token fungeert als een ingang voor alle cadeauhulpmiddelen op het platform. Met Loot zullen gebruikers face-to-face-toernooien invoeren, terugkerende financiële winst genereren door middel van crowdfunding-spellen, upgrades voor het spel kopen, online biedingen aanbieden, meer inkomsten genereren en overgedragen spellen creëren. specifiek voor het platform. Loot kan evolueren, onderhouden met hulpprogramma in brede toepassing.

(Zaken volwassen voor verstoring)
Projectie voor internationale recreatiemarkt 2016-2020
Met een omzet van meer dan $ 100 miljard in 2017 is de rangorde van mobiele games een van de snelstgroeiende markten ter wereld.

Box / computer gedownload
PC-browser
vermaken
tablet
smartphone


(Token verkoopstructuur)

Verkoop van tokens kan zachte en arbeidsintensieve caps gebruiken, met een antiverwateringsmechanisme dat wordt aangeboden aan mensen die onder zachte hoeden bijdragen. dit suggereert dat het eerste verkoopdoel (STC of Soft Receipt Cap) is ingesteld voor persoonlijke en openbare verkoop. Als STC echter wordt bereikt, kan GameLoot Network ™ nieuwe tokenverkopen toestaan ​​tot aan de maximaal bewerkelijke ontvangstcapitie (MST). VN-bazen die bijdragen onder STC ontvangen mogelijk een professionele ROTA LOOT-bonus voor hun bijdragenniveau onder de STC (anti-verwateringsbonus). Dit kan worden gedaan om de oorspronkelijke LOOT-klanten zekerheid te bieden over het deel van hun bijdrage. De kosten van TCC bedragen $ 50.000,00 en de kosten van de TPC bedragen $ 75.000.030,00.

(Naam token LOOT)
Holding GLN Holdings, INC. (WY, Verenigde Staten)
SAFT Loot Cove Co., LLC. (WY, AS)
Public Token Verkoopagent Loot Cove Co. LTD (Mauritius)
LOOT Prijs USD $ 0,35 [of equivalent in ether]
Richtverkoop van CAP (STC) US $ 50.000.000,00
Het maximale verkoopdoel (MST) is US $ 75.000.000
Totale voorraad LOOT 600.000.000 LOOT
CAP-model voor het leveren van vaste tokens, niet-inflatoir
De duur van de openbare verkoop is geopend op 29 mei 2018
De duur van de openbare verkoop is 230 dagen.

(Wegenkaart)



(Groepsproject)




(Pour plus d'informations de contact voir le site ci-dessous):

Site Web: https://gamelootnetwork.com/
Livre blanc: https://0ed5f89f718b.dev.daviann.com/assets/documents/gameloot-whitepaper.pdf
Discussion sur Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3180001
Facebook: https://www.facebook.com/gamelootnetwork/
Twitter: https://twitter.com/gamelootnetwork
Médias: https://medium.com/@gamelootnetwork
Télégramme: https://t.me/gamelootnetwork_ico

Écrit par: mata air

PROFIL BITCOINTALK:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1410427


ETHER WALLET Adresse: 0xc6E9064fFe8167a8A8cF70F7E0703c60b2FC32bf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

MYCRO is a mobile application that is used for short-term work and can be placed directly on the MYCRO network for free.

What is MYCRO? MYCRO: A Solution To Time And Money problem MYCRO is an intuitive mobile application to use. Simple short-term work ...